Att ge sig ut på utflykter och äventyr med sin hund är verkligen livskvalité 

Att tillsammans våga se vad som ligger bortanför den där kröken, att slå upp tältet och lyssna på nattens ljud, eller bara att sitta vid brasan och landa tillsammans. Utflykter och äventyr kan vara så mycket, allt från storslagna drömmar till att bege sig ut i sitt närområde och ta en ny stig.

 

Eldkväll

torsdagar klockan 17.00

”Skogen istället för krogen”. Värme, sprakande lågor och lugn. Att varva ner med en brasa, sin hund och trevligt sällskap är verkligen rogivande!

Under våren kommer eldkvällarna att ha olika teman.

Ta med dig något att grilla, eller bara njut av lugnet.

Eldkvällar passar alla som vill varva ner och ladda ny energi. Alla hundar kan vara med, även de mer rastlösa brukar med hjälp av en trygg filt och kanske något att gnaga på kunna varva ner och lära sig att eld och fika betyder rast och lugn. 

Du bestämmer själv hur länge du vill sitta kvar vid brasan, men vi är kvar minst till 19.30.

Pris: 350kr inklusive varm dryck

Plats: 11 maj i hårsbäcksdalen, övriga datum bestäms efter hur det ser ut med is och halka, men Sala-Heby med omnejd

 • Torsdag 16 februari:

  Klickerträning, för hund och människa..

 • Torsdag 2 mars

  Hunden som rovdjur, jaktkontroll och jaktsubstitut

 • Torsdag 6 april:

  Belöningsutveckling

 • Torsdag 20 april (skärtorsdagen)

  Avreaktioner

 • Torsdag 11 maj

  Upplevelsebana

Höstvandring och hundträning

Boka 1-3 september och häng med till andra vyer, härliga dagar och skoj hundträning!

Info kommer…

SUP (stand up paddleboard)

Paddla SUP (stand up paddleboard) med sin hund är fantastiskt på så många sätt. Ni gör något tillsammans, ni upplever tillsammans, när ni glider fram på vattnet. Dessutom är det så mycket enklare än det ser ut! Jag gillar verkligen hur mycket jag kan variera min paddling. Jag kan sitta ner på brädan, med min Argos i knät och glida fram. Då landar vi verkligen tillsammans och tankar energi och knyter våra band starkare. Jag kan stå upp och paddla och då sitter Argos längst fram, spanande som en utkik. Jag kan välja att glida fram och jag kan ta i och få ett träningspass. De där riktigt varma dagarna, när det är för varmt för de flesta hundaktiviteter, då erbjuder vattnet svalka och man kan fortfarande paddla. Alla hundar, såväl de badgalna som de som föredrar torra land kan lära sig hänga med ut på brädan och de brukar snabbt lära sig att gilla de!

Prova på/öppna träningar

Vill du testa att paddla, med eller utan hund? Har du kanske testat innan och vill ut en sväng på vattnet igen? På våra öppna träningar är alla välkomna. Vi hjälper dig som aldrig har testat förut att komma ut på vattnet, vi ger tekniktips för dig som önskar det och vi kommer med brädor och allt som behövs för dig som vill dra iväg på egen hand.

 

Nyhetsbrev

Häng med på vad som händer hos Harmoniska tassar! Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt kring nya kurser och evenemang.

© HARMONISKA TASSAR · Integritetspolicy