Hundkurser i alla dess former

Hos oss är alla välkomna – såväl soffpotatisen som atleten, blandrasen som utställningschampion, förstagångshundägaren och den som alltid haft hund. Mitt mål är att alla ska hitta något hos oss och att ingen någonsin ska behöva känna att någon fråga är dum. Jag brinner för relationen mellan hund och människa och för friluftsliv i alla dess slag men trivs samtidigt med att peta i detaljerna kring en lydnadsplan. Kursutbudet varierar såväl över säsong som efter önskemål. Saknar du något? Hör gärna av dig så ska vi se om vi kan fixa det! 

Allmänna villkor

Din hund behöver vara vaccinerad mot valpsjuka, hepatit och parvo, det som i vaccinationsintyget står med förkortning DHP. Efter  grundvaccinering fylls vaccinet på var 3:e år.

Valpar under 12 veckors ålder är välkomna på kurs om de fått 8 veckors sprutan samt har diat sin mamma (och hon varit vaccinerad). Genom mjölken får valpen då skydd upp till 14 veckors ålder. Vill du läsa mer om valpar och immunförsvar hittar du en forskningsrapport här: Forskningsrapport Thurehult

Harmoniska tassar har ingen försäkring för hundar, hundägare eller medföljande utan du behöver ha en egen försäkring. Tex en hemförsäkring. Strikt hundägaransvar gäller på kurs såväl som i samhället i stort.

Under pågående pandemi så är det enbart en person per hund när ni anmäler er till någon av våra aktiviteter. Detta för att säkerställa att vi följer rådande rekommendationer.

Barn under 12 år behöver ha vuxet sällskap, det även under pandemin, meddela i så fall detta vid anmälan.

Genom att anmäla dig till någon av våra aktiviteter godkänner du villkoren.

Anpassningar under pågående pandemi

För att man verkligen ska känna att man både vågar anmäla sig till kurs och att man faktiskt är hemma vid minsta symtom så är avbokningsreglerna ändrade. Under pandemin så kan du avboka din kursplats fram till kursstart och välja att gå kursen vid ett annat tillfälle, alternativt annan kurs till samma pris. Har kursen startat stannar du givetvis hemma vid symtom och kan då välja, efter överenskommelse, att ta igen den gången i anknytning till nästa kurstillfälle eller online. Du kommer att få mejlat till dig vad vi gjorde på det tillfälle du missade.

Vi följer FHM:s rekommendationer.

Vi håller rekommenderade avstånd, spritar eller tvättar händerna före och efter varje möte/kurstillfälle. Handsprit kommer att finnas på plats.

Nyhetsbrev

Häng med på vad som händer hos Harmoniska tassar! Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt kring nya kurser och evenemang.

© Sund Media i Växjö.