Hundkurser i alla dess former

Hos oss är alla välkomna – såväl soffpotatisen som atleten, blandrasen som utställningschampion, förstagångshundägaren och den som alltid haft hund. Mitt mål är att alla ska hitta något hos oss och att ingen någonsin ska behöva känna att någon fråga är dum. Jag brinner för relationen mellan hund och människa och för friluftsliv i alla dess slag men trivs samtidigt med att peta i detaljerna kring en lydnadsplan. Kursutbudet varierar såväl över säsong som efter önskemål. Saknar du något? Hör gärna av dig så ska vi se om vi kan fixa det! 

Aktuella kurser våren 2024 

Allmänna villkor

Din hund behöver vara vaccinerad mot valpsjuka, hepatit och parvo, det som i vaccinationsintyget står med förkortning DHP. Efter  grundvaccinering fylls vaccinet på var 3:e år.

Valpar under 12 veckors ålder är välkomna på kurs om de fått 8 veckors sprutan samt har diat sin mamma (och hon varit vaccinerad). Genom mjölken får valpen då skydd upp till 14 veckors ålder. Vill du läsa mer om valpar och immunförsvar hittar du en forskningsrapport här: Forskningsrapport Thurehult

Harmoniska tassar har ansvarsförsäkring.

Strikt hundägaransvar gäller på kurs såväl som i samhället i stort.

Barn under 12 år behöver ha vuxet sällskap, det även under pandemin, meddela i så fall detta vid anmälan.

Sena avbokningar (senare än 20h före bokad tid) debiteras om du inte har läkar eller veterinärintyg.

Genom att anmäla dig till någon av våra aktiviteter godkänner du villkoren.

Nyhetsbrev

Häng med på vad som händer hos Harmoniska tassar! Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt kring nya kurser och evenemang.

© HARMONISKA TASSAR · Integritetspolicy