Skip to main content

Träningsgrupp Spår

Har du en hund som gillar att spåra? Trivs du i spårskogen, men saknar sällskap? Eller vill du kanske bara ha inspiration och träningshjälp? 

I mars drar harmoniska tassars spårgrupp igång. Vi träffas en söndag i månaden och tränar tillsammans. Både skogs, fält och hårda spår finns med i planen, men självklart kan du som är med också vara med och påverka! Varje träff har ett tema. Första tillfället, i mars, tränar vi fältspår med fokus på vinklar och noggranhet.

Vi anpassar träningen efter er nivå, men det är ingen nybörjarkurs så ni bör ha spårat några gånger innan. (Är du på jakt efter en nybörjarkurs för att komma igång finns det en här: www.harmoniskatassar.se/personspar/ ) 

  • Mars träffen: 17 mars

    April:

    Maj:

    Juni:

    Fler datum kommer!

Vi träffas på olika platser i Sala och Heby med omnejd. Alla träffar avslutas med fika och gemensamt snack om hur det gått, vad var och tankar för att komma vidare i träningen.

Max 6 deltagare (minst 3) Gruppen kommer att ha en facebook grupp för de som vill fråga något, skryta över ett fantastiskt spår, eller bryta ihop lite när det inte går lika bra mellan träffarna. Givetvis kan man där även fråga om spårsällskap!

Att vara med i gruppen kostar 300kr/månad och det är 30 dagars uppsägningstid. Mao säg till senast på träffen i april om du inte vill vara med i maj osv