Tematräffar/engångstillfällen

Kanske passar inte en hel kurs dig och din hund? Kanske har ni något speciellt ni vill fokusera på? Kanske gillar ni att få störning av olika hundar i gruppen varje gång? Kanske vill ni testa något annat än ni tränar i vanliga fall? Kanske vill ni bara se vad både jag är för instruktör och Tundra hundcenter är för ställe egentligen? 

Anledningarna att gå på tematräffar är många och alla är såklart lika välkomna!

Varje torsdag från slutet på januari till iaf början på mars så finns det ett tema på dagens träning. Själva träningen går sen 2 olika tider, en för de som kan på dagtid och en på kvällen. Första gänget kör 14.30-16.00 och sen finns det en ny chans på kvällen kl 19.45-21.15

Vi går igenom ämnet och övningar på det, sen tränar vi. Jag hjälper er utifrån er nivå och anpassar givetvis alla övningar till er!

Efter träningen går du hem med nya ideer och infallsvinklar, en nöjd hund och ny inspiration.

Pris: Tematräningarna kostar bara 300kr/gång. 

 • 25 januari: Belöningsutveckling. 

  Belöningarna är träningens bränsle, trots de fastnar vi så lätt i att belöna lika varje gång. Här hittar vi er jackpot och er variation!

 • 1 februari: Fokus och kontakt

  All träning blir lättare om vi har fokus och kontakt, från både hunden och människan! De jobbar vi på här.

 • 8 februari: Stadga med störningar

  Kan din hund sitta/stå/ligga kvar när du ber den? Vi utmanar stadgan utefter er nivå och ger din hund än mer förståelse för vad vi vill.

 • 15 februari: Tricks för vardagssamarbete

  Har du tänkt på hur mycket i vår vardag med hunden som egentligen är tricks? Om vi ser det som tricks och lär in det som tricks, så underlättar det mycket i vår vardag.

 • 22 februari: Bubblan

  Hur bra fungerar er bubbla? Är du och hunden kvar i fokus, samarbete och lyhördhet för varandra trots störningar? 

 • 29 februari: Inkallnig

  Så viktigt, så svårt! Vi går igenom vad som krävs, hur man lägger upp träningen och hur man egentligen får till det. Du kommer gå härifrån med din egen plan för hur ni ska få till er inkallning.

 • 7 mars: Friskvård, när? hur? Varför?

  Varför ska jag träna friskvård med min hund? Hur gör jag? behöver jag massa dyr utrustning? Vi kikar helt enkelt på friskvård och hur vi med enkla övningar kan stärka vår hund!

Nyhetsbrev

Häng med på vad som händer hos Harmoniska tassar! Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt kring nya kurser och evenemang.

© HARMONISKA TASSAR · Integritetspolicy