Skip to main content

Sommarkurser 2023

Det kan vara svårt att få kurser under sommaren att passa in med semestrar, utflykter och annat som ska hinnas med i den underbara, men lite korta sommaren. Så varför inte hänga med på något av sommarens intensiv tillfällen? Vi ägnar några timar åt att lägga en grund och ge er idéer att träna vidare själva. Mer beskrivning undre resp tillfälle.

Följsamhet i vardagen

Drömmer du om en hund som väljer dig? En hund som har koll på var du är och följer med dit utan drag i koppel, eller att du behöver tjata? En hund som om den vill till något speciellt tar kontakt och ber om att få gå och nosa på den där fläcken, snarare än bara kastar sig dit? 

Häng med och lägg grunden på tre timmar. Du får med dig en plan framåt för dig och din hund.

 28 juli klockan 9.00-12.00 

Inkallning

Det absolut viktigaste du kan lära din hund, men i många fall även det svåraste. Du kommer inte att ha fått en 100% pålitlig inkallning på 3 timmar, men du kommer att ha lagt en grund och fått med dig massa tips och tankar kring hur du tränar det vidare, utan att det känns omöjligt och jättesvårt.

 20 juli klockan 12.00-15.00

Partytricks 

Tricks är skoj! För både hund och människa. Vare sig det är tricks som kan hjälpa dig, bära in posten tex, eller tricks som bara är för kul, så är det skoj! Att ha kul tillsammans är dessutom en investering i er relation. Häng med på några timmar i konsternas och trickens tecken. Glada skratt och god stämning utlovas!

12 juli kl 10.00-13.00 

Vardagssamarbete

De är så mycket vi ska samarbeta kring, vi och våra hundar. Allt från vem som egentligen ska vara på köksbänken till hur man egentligen ska reagera när det kommer gäster och mycket mycket mer. Här grottar vi ner oss i vardagens små delar och hur vi bygger ett samarbete kring de,

2 tillfällen under sommaren. 11 juli klockan 10.00-12.00 eller 9 augusti klockan 17.00-19.00

  • Plats

    Heby med omnejd. Exakt plats meddelas vid anmälan 

  • Pris

    450 kr per tillfälle. Vardagssamarbete 350 kr per tillfälle.