Skip to main content

Samarbete kring hundens jaktlust och inkallning

Gå en kurs för Sveriges enda certifierade Predation substitute training instructor!

Har din hund nosen i backen, öronen fulla med bomull och ingen fokus alls på dig när ni är i närheten av vilt? Känner du hur hela hunden går upp i stress och förväntan vid möjligheten till att få utlopp för jaktlusten?  Står den kanske på bakbenen och skriker av jaktlust, eller gör den utfall i försök att ta upp jakten på traktens alla rådjur, möss eller fåglar? Känns det som något ni aldrig kommer överens om? Går det ens? 

Att träna jaktkontroll ger dessutom en hund som är mer följsam och varje gång tränar vi också inkallning på just er nivå, för att bygga en säker och pålitlig inkallning. Win-win!

Häng med på kurs i predation substitute training och inkallning! En kurs som grundar sig på att få till ett samarbete kring viltintresse såväl som andra svårigheter ni stöter på ute. Vi kommer att prata om, och träna på,  hur du ger hunden utlopp för jaktlusten tillsammans med dig. Hur du avbryter jakt. Den viktiga grunden och förståelsen för vilka delar som ingår i hundens jaktkod. Vad vi behöver vara extra uppmärksamma på och hur vi tränar för situationer, istället för att bara agera när viltet redan är nära. Hela träningen är GIVETVIS fri från bestraffningar och obehag, precis som all träning hos Harmoniska tassar!

Tänk dig att ni ser ett rådjur, din hund står lugnt, på löst koppel och bara iakttar, efter ett tag vänder hunden sig om och tar kontakt med dig för att se vad ni ska hitta på för kul. 

Känns det omöjligt? Vore det ett drömläge?

Häng med! Ta chansen att gå en kurs som kommer stärka er relation och hjälpa er till en mer rofylld vardag!

Första tillfället är på 90 min och innehåller både teori och praktik. De resterande 3 tillfällena är 60 min styck. Totalt 4,5 timme med andra ord.

Start Onsdag 8 maj kl 19.00. Sedan ses vi 15, 22 och 29 maj samma tid. (första tillfället slutar vi klockan 20.30, de övriga 3 slutar vi klockan 20.00)

Pris: 1400 kr.