Skip to main content

Privatlektioner och Månadscoaching

Har du något särskilt ni behöver hjälp med? Känner du att kurser inte riktigt passar er, eller passar inte tiderna? Kanske vill du ha allt fokus på er? Privatlektioner ger ofta väldigt mycket, just för att allt fokus är på er. Det spelar ingen roll om det handlar om att ni vill få till er vardag eller om ni vill få till ett snyggt fotgående, du väljer helt vad vi ska fokusera på!

Privatlektion

Vill du ha hjälp med något en, eller någon enstaka gång? Känner du inget behov av uppföljning? Då passar privatlektioner dig! Vi ses under 60 minuter och tränar på det du vill och avslutar med en sammanfattning av vad du ska jobba vidare med och hur , samt några saker att tänka på.  

Månadscoaching

Månadscoachingen ger dig privatlektioner och mycket mer. I paketet varje månad ingår 70 minuter privatlektion 2 ggr/månad och 2st 20 min zoom möten där vi ses och diskuterar hur det går för er och du får chansen att få svar på alla frågor, eller får hjälp vidare om du kört fast. Så att privatlektionerna verkligen kan ta er ytterligare ett steg mot just erat mål. 

Vill du ha ännu mer så finns det Månadscoaching V.I.P med 70 min privatlektion varje vecka och zoom möten även det varje vecka. För dig som är beredd att satsa, oavsett vad du satsar mot. Vare sig det är en tävling, eller en god vardagslydnad!

Priser:

  • Privatlektioner 60 min 750 kr
  • Månadscoaching: 1600 kr/mån 
  • Månadscoaching V.I.P 2700kr/ mån