Hundpromenader

Gemensamma promenader är ett fantastiskt sätt att både träffa likasinnade och träna sin hund i att promenera utan att hälsa. Dessutom får man hem en hund som är sådär härligt trött och nöjd. Ibland har promenaderna något tema, exempelvis berikning, dogavandring eller friskvård och ibland ”bara” promenad. Ibland är de långa och ibland en kortare sväng. Jag försöker variera helt enkelt. 

 

Nyårspromenad

  • 31 december klockan 10.00
  • Självklart blir det en nyårspromenad även i år!

    Nårsafton, en av de dagar på året många hundägare fruktar mest. Till knepen (utöver att få ett träningsprogram anpassat efter just din hund av hundpsykolog) hör att ge hunden en rejäl promenad tidigt på dagen, så att hunden sen kan klara sig med kortare kissrundor. Under själva 12 slaget stannar hunden självklart inne. 

    Vad är väl bättre än att promenera tillsammans med andra och avsluta det med fika stund? Du kommer få med dig en hund som är härligt ”tröttnöjd” efteråt. 

    Vi träffas 10.00 på nyårsafton uppe vid elljusspåret i Heby (om det kommit snö och är skidspår kan platsen komma att ändras) och är ute ungefär 2 timmar. Efter promenaden är det frivillig fika (ta med fika) och möjlighet att dela tips för kvällen och snacka hund, samtidigt som din hund får träna på att vara lugn kring andra hundar. 

  • Pris: Precis som tidigare år är priset valfri summa över 50 kr, som skänks oavkortat till VOOV.


Vårens dagsvandring

  • Söndag 21 maj


Porlande vatten, en spirande vårskog och härligt sällskap… Boka in 21 maj redan nu!

Nyhetsbrev

Häng med på vad som händer hos Harmoniska tassar! Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt kring nya kurser och evenemang.

© HARMONISKA TASSAR · Integritetspolicy