Hundpromenader

Gemensamma promenader är ett fantastiskt sätt att både träffa likasinnade och träna sin hund i att promenera utan att hälsa. Dessutom får man hem en hund som är sådär härligt trött och nöjd. Ibland har promenaderna något tema, exempelvis berikning, dogavandring eller friskvård och ibland ”bara” promenad. Ibland är de långa och ibland en kortare sväng. Jag försöker variera helt enkelt. 

 

Poängjakt

  • 30 april klockan 10.30
  • Dags för vårens poängjakt! 

    Vi träffas på parkeringen till Tena badet och går ett varv runt Tena sjön. Vi tar ett stopp för medhavd fika vid vindskyddet ungefär halvvägs. Det är c:a 6 km att gå.

     Ni får med er en lista på saker som ger olika poäng, dessutom dyker det upp utmaningar längs vägen som ger extra poäng..

    Med trötta och nöjda hundar drar vi oss sedan hemåt för valborgsfirande på egen hand.

  • Pris: 350 kr


Berikningspromenad

  • Lördag 11 juni klockan 10.30

Låt din hund få vara hund och använda både kropp och knopp!

Här är en promenad medfullt fokus på hundens upplevelser. Vi pratar om berikning och hur ni själva kan berika er hunds liv med enkla medel. Men till största delen så gör vi. Vi låter hundarna få undersöka olika saker och få både testa och välja bort. I promenaden ingår en del provsmakning för din hund, så glöm inte att berätta om det är något din hund inte tål eller inte får äta!

Du behöver kunna röra dig relativt obehindrat i enklare skog för att vara med. 

Samling vid siggeforasjöns västra ände. Vi kommer att vara ute ungefär 2 timmar

Pris: 300kr

Nyhetsbrev

Häng med på vad som händer hos Harmoniska tassar! Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt kring nya kurser och evenemang.

© Sund Media i Växjö.